getThemePath() ?>

Termékeink

REDŐNYÖK

Átfogó védelem a nem kívánt napfény ellen

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam. Sed metus nibh, pellentesque eget nisl at, eleifend fringilla massa. Fusce elementum tempus neque, sit amet interdum magna facilisis nec. Vestibulum libero magna, ullamcorper eget erat non, tempus varius tellus. Cras sagittis, ipsum ullamcorper lobortis eleifend, ante sapien interdum augue, eu cursus quam tellus sit amet ante. Nullam hendrerit a leo non egestas.

TÍPUSOK


RÁÉPÍTETT, KÜLSŐ TOKOS REDŐNYÖK:

Ideális megoldás a túlmelegedés ellen, valamint az energia- és hőtakarékosságra. Elegáns és mégis könnyen beépíthető akár új épületről, akár felújított épületről van szó.

ALAKOS REDŐNYÖK:

A kívülre szerelhető alakos redőnyök ideálisak háromszög alakú vagy ferde ablakokra, valamint kombinálhatók a jelenlegi összes dizájnnal. Alkalmasak mind új, mind felújított épületre.

REDŐNYÖK FALKÁVÁBA:

Ezek a modellek elsődlegesen már meglévő falkávákba való beépítésre lettek tervezve. A rendszer lefutókkal rögzíthető. A redőnytok elvakolható.

Előnyök és kiegészítők


HIDEG ÉS MELEG ELLENI VÉDELEM

A Wo&Wo redőnyök extra szigetelést biztosítanak az ablakok és az üvegajtók körül, csökkentve a hőveszteséget és indirekt módon járulnak hozzá a fűtési költségek csökkenéséhez.

BIZTONSÁG

A leengedett redőnyök betörésgátló funkciót is biztosítanak, főleg olyan gyengepontokon, mint az ablakok és üvegajtók.

IDŐJÁRÁS- ÉS ZAJVÉDELEM

Az árnyékolás mellett hatásosak hangszigetelésnek is, valamint megvédik az ablakokat az időjárás viszontagságaitól. Az alumínium redőnylécek magas hőmérsékleten is deformáció nélkül teszik a dolgukat.

OKOS OTTHON KOMPATIBILITÁS

A Wo&Wo termékei számos Okos Otthon rendszerrel kompatibilisek – akár teljesen automatikusan, akár okostelefonon vagy távirányítással működtethetők.

MŰKÖDTETÉSI LEHETŐSÉGEK

A Wo&Wo redőnyök gurtnis, kurblis vagy motoros mozgatással működtethetőek. A széleskörű motorválaszték biztosítja a könnyed használatot.

  • A lehetőségek között megtalálhatóak a legmodernebb technológiával rendelkező motorok, mint az egyenáramú motor soft-start és soft-stop funkcióval.
  • Igazi okos megoldás az AIR rádió vezérlésű motor, ami láthatatlan integrációt tesz lehetővé az OkosOtthon rendszerbe.
  • A napelemes redőny nem igényel egyéb áramforrást vagy kábeles kivezetést. A motoros redőny esetében áramszünet esetén, vagy ha a napelemes/akkus lemerül, akkor a palást egy hajtószárral mozgatható.

SZÚNYOGHÁLÓ

Redőnyeink rolós és nyíló keretes szúnyoghálóval is kérhetőek. Egy rolós szúnyogháló előnye, hogy szinte láthatatlanul integrálható, a nyíló keretes szúnyogháló pedig tökéletes az erkély- vagy teraszajtókhoz.

Színek, designok


Színek, designok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus.

Válasszon személyre szabott megoldást!


EGYEDI REDŐNY DIZÁJN


Wo&Wo redőnyök, választható négyszögletű, kerek vagy szintben szerelt dobozzal. Tetőablak vagy háromszögletű ablak? Sebaj! Egy integrált szúnyogháló ideális kiegészítője lehet a redőnynek.

EXTRUDÁLT VAGY HENGER ALAKÚ TOKOZAT


Az extrudált doboz robosztusabb, mivel egy erősebb anyagból készül; ugyanakkor speciális színekben is kérhető. A henger formájú dobozok kisebb anyagvastagsággal rendelkeznek, 7 standard színben érhetők el.

SZÁMOS TOKKIALAKÍTÁS


A redőnydoboz szögletes, félkör alakú vagy vakolható tokkal is kérhető. A szögletes alakú tok tökéletesen beilleszthető a falnyílásba és jól passzol az egyenes vonalú építészeti stílussal. A félkör alakú tokot gyakran alkalmazzák a homlokzat dizájn elemeként, mivel a doboz alakja felhasználható arra, hogy egy plusz elemet adjon az épület dizájnjához. A vakolható tok integrálható a homlokzatba, így kívülről egyáltalán nem látható.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK


A redőnyléc színe 20 színből választható ki, míg a lefutók és takarólemezek színét több, mint 200 RAL színből választhatják ki ügyfeleink.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


NOVOSTYLE

VOKA 120

VOKA R120

NOVOSTYLE


Lorem ipsum

VOKA


Lorem ipsum

VOKA-SPOLE


Lorem ipsum

AROS100


Lorem ipsum