getThemePath() ?>

Termékeink

Roto Safe


A hazai vasalatgyártás piacvezetője és meghatározó szereplője a Roto. A Roto-vasalatok sajátossága, hogy bukó-nyíló módon is működtethetők, így olyan helyekre is lehet ablakot tenni, ahová korábban nem volt lehetséges. A szellőztetés az ablak buktatásával is megoldható, így nem kell mindig teljesen kinyitni.

Letölthető dokumentumok:

Roto_Safe_CTL_86_DE_v2.pdf
Bezárás

Roto Solid ajtópántok


A Roto Solid ajtópántok kizárólag kiváló minőségű anyagokból készülnek és 3 dimenziós állítási lehetőséget tesznek lehetővé. Kiváló minőségű, önzsírzó műanyag hüvelyek biztosítják a karbantartásmentes, hosszú használhatóságot. A beépített kiemelés gátlásnak köszönhetően magas biztonságot kínálnak. Az ajtópántok elérhetőek a hagyományos RAL színekben, de igény szerint egyéni színekben is kérhetőek, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek ajtójához és otthona környezetéhez.

Letölthető dokumentumok:

Roto_Solid_IMO_177_HU_v1.pdf
Bezárás

GU Secury vasalatok


GU-SECURY vasalatok többpontos ajtózáródást tesznek lehetővé, három vagy öt reteszelési pont gondoskodik az ajtó különösen biztonságos reteszeléséről. A reteszelés nem kulccsal, hanem a kilincs felfelé mozgatásával történik, így lényegesen nagyobb erő vihető át a zárás szintjén a keretre.

Bezárás

BKS zárrendszerek


A BKS zárrendszerei sokrétű megoldást kínálnak az ajtók biztonságossá tételére a magánház egyszerű bejárati ajtajától a modern, üzleti, komplex zárási jogosultságokat nyújtó zárrendszerig. A kényelmi és biztonsági követelményeket a mechanikus, illetve az elektronikus zárrendszerek kombinációjával egyedileg és gazdaságosan valósíthatja meg.

BKS ajtócsukók


A BKS ajtócsukók alkalmazásával az ajtók zárási folyamata hidraulikus vezérléssel történik. A záróerőt és a zárósebességet minden ajtószélességhez és ajtósúlyhoz ön egyénileg igazíthatja be. Bőséges választékot kínálunk a fent- és padlón csukókból, továbbá az egy- és kétszárnyas ajtók rögzítőberendezéseinek különleges megoldásaiból. A biztonságos és megbízható működés mellett kiemelhető a BKS ajtócsukóinak igényes dizájnja is.

BKV küszöbök


Széles választékban kínálunk padlóküszöböt fa vagy műanyag bejárati ajtóhoz. A padlóküszöbök csökkentik a hőáramlást az elem alsó csatlakozásában, ami a nyílászáró szabályos beépítési módjával együtt jelentős energiamegtakarítást eredményez. A BKV padlóküszöböket az energiamegtakarítás mellett szabványos építési magasság jellemzi és új építésre, valamint felújításra is alkalmasak.

Letölthető dokumentumok:

Roto_Eifel_T_kuszob.pdf
Bezárás

Simonswerk pántok


A Simonswerk pántok és zsanérok mind zárt, mind nyitás közbeni és nyitott állapotban rögzítik az ajtó-, valamint ablakszárnyakat. Bizonyos alkatrészek és kiegészítő elemek alkalmazásával biztonsági funkciót is elláthatnak. Ilyenek a különböző stiftek, rögzítő elemek, leemelésgátlók stb. A két-, illetve három dimenzióba állítható pántok minden műszaki és esztétikai feltételnek megfelelnek. A pántprogram karbantartást nem igénylő perselyezéssel készült.

Euro-Elzett többpontos zárak


Euro-Elzett többpontos záraink garantálják Önnek a minőségi és korszerű ajtótechnológiai megoldásokat. A többponton történő záródás jelentősen csökkenti az illetéktelenek bejutásának kockázatát, így Ön még nagyobb biztonságban tudhatja ingatlanját.

TITAN zárrendszerek


A szlovéniai gyártó zárrendszereiről nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy minden igényt kielégítenek. A választékban egyaránt találhatunk öt csapos, masszív, az alapvető elvárásoknak kiválóan megfelelő, kedvező árfekvésű betétet, de akár tíz csapos, pontfúrt kulcsos, maximális biztonságot garantáló és a legtöbb betörési mód ellen védett zárat.

Roto zárrendszerek


Kínálatunkban kíváló minőségű Roto zárrendszerek közül is válogathat. Válasszon kilincsműködtetésű mechanikus többpontos ajtózárat, mely egyedül álló kombinált kiegészítőzárral rendelkezik, hogy garantáltan megakadályozza az idegenek épületbe történő bejutását. Ha megbízható zárást és tartós tömítettséget szeretne, kérje szakértőinktől a cilinderműködtetésű mechanikus többpontos ajtózárcsaládot, míg ha egy egyszerűen, távirányítóval vagy beléptető rendszerrel nyitható megoldásra vágyik, válasszon elektromechanikus többpontos zárat. 

Gutmann küszöbök


A Gutmann küszöbök cellás gumitömítéseiknek köszönhetően megfelelnek a legmagasabb vízzárósági követelményeknek egészen 1350 Pa nyomásig. A küszöb a kondenzációt illetve a páralecsapódást egy optimális, izotermikus módon csökkenti. A kerethez rejtett csavarozással csatlakoznak a küszöbtartók, hogy Ön esztétikailag is kifogásolhatatlan minőségű küszöbök közül választhasson. A felhasznált műanyag garantáltan PVC-mentes, a lépésvédő pedig opcionálisan műanyagból vagy alumíniumból készül.

Bezárás