getThemePath() ?>

Termékeink

BKS bevésőzárak


Akár fa-, alumínium-, műanyag- vagy üvegajtóról van szó, az átfogó BKS-programban biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbb bevésőzárat. A menekülőajtók pánikzárjaival vagy a tűzgátló ajtók zárjaival és tartozékaival, esetleg a belső- és objektajtók bevésőzáraival kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk.

BKS ajtócsukók


A BKS ajtócsukók alkalmazásával az ajtók zárási folyamata hidraulikus vezérléssel történik. A záróerőt és a zárósebességet minden ajtószélességhez és ajtósúlyhoz ön egyénileg igazíthatja be. Bőséges választékot kínálunk a fent- és padlón csukókból, továbbá az egy- és kétszárnyas ajtók rögzítőberendezéseinek különleges megoldásaiból. A biztonságos és megbízható működés mellett kiemelhető a BKS ajtócsukóinak igényes dizájnja is.

Simonswerk pántok


A Simonswerk pántok és zsanérok mind zárt, mind nyitás közbeni és nyitott állapotban rögzítik az ajtó-, valamint ablakszárnyakat. Bizonyos alkatrészek és kiegészítő elemek alkalmazásával biztonsági funkciót is elláthatnak. Ilyenek a különböző stiftek, rögzítő elemek, leemelésgátlók stb. A két-, illetve három dimenzióba állítható pántok minden műszaki és esztétikai feltételnek megfelelnek. A pántprogram karbantartást nem igénylő perselyezéssel készült.

Euro-Elzett bevésőzárak


Euro-Elzett márkájú, kifejezetten fa ajtókhoz készült bevésőzáraink garantálják Önnek a minőségi és korszerű ajtótechnológiai megoldásokat. A zárak számos változatban és biztonsági fokozatban állnak az Ön rendelkezésére, így biztosan megtalálja a beltéri ajtóihoz leginkábbb megfelelőt. A termékekre az Elzett Kft. 5 éves gyártói jótállást vállal, továbbá gondoskodik a csereszabatosságról is 5 évig.

Automata küszöbök


Az automata küszöbök sokrétű előnyeiknek köszönhetően javítják az Ön elégedettségét. Megakadályozzák a hideg, a por, a hangok, a kellemetlen szagok, de akár a rovarok otthonába történő bejutását is. Az ajtó alsó élébe süllyesztett szerkezetek az ajtó becsukásakor hermetikusan lezárják a nyílászáró alatti rést, miközben láthatatlanok maradnak, így esztétikailag is kiváló megoldást jelentenek. Az automata küszöbök utólagos beépítésére is lehetőség van, ezért abban az esetben is ajánljuk, ha Ön nem gondolkodik új nyílászáró vásárlásában.

Tolóajtó- és harmonikaajtó vasalatok


A kiváló minőségű MAESTRO tolóajtó vasalatok innovatív, csapágyozott görgőiknek köszönhetően garantálják a hosszú élettartamot. Kifejezetten halk és finom gördülést tesznek lehetővé, hogy Ön még kényelmesebben tudja kezelni nyílászáróit. Egy és többszárnyú ajtókhoz egyaránt illeszthetőek, és megfelelnek akár a 80 kg-os ajtószárnyakhoz is.