getThemePath() ?>

Termékeink

ZSALUGÁTEREK

Tradicionális árnyékolás modern köntösben

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam. Sed metus nibh, pellentesque eget nisl at, eleifend fringilla massa. Fusce elementum tempus neque, sit amet interdum magna facilisis nec. Vestibulum libero magna, ullamcorper eget erat non, tempus varius tellus. Cras sagittis, ipsum ullamcorper lobortis eleifend, ante sapien interdum augue, eu cursus quam tellus sit amet ante. Nullam hendrerit a leo non egestas.

TÍPUSOK


TOLÓ ZSALUGÁTEREK:

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam.

NYÍLÓ ZSALUGÁTEREK:

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam.

Előnyök


VÉDELEM A HŐ ÉS A HIDEG ELLEN:

Kitűnő hőszigetelő megoldást nyújtanak, hiszen a kinti nagy melegben is segítenek ideális hőfokon tartani a beltéri klímát. Növelik az ablakok és terasz ajtók hőszigetelő képességét, mellyel csökkenthető a fűtésköltség.

ENERGIAHATÉKONYSÁG:

A zsalugáter becsukott állapotban légréteget képez a szárnyak és a nyílászáró között, mely remekül szigetel, és meggátolja a téli hideg közvetlen bejutását az épületbe. Napközben beengedi a nap erejét, míg éjjel tartja a meleg levegőt a zsalugáter és a nyílászáró között.

MŰKÖDTETÉSI LEHETŐSÉGEK:

A tolózsalugáter paneljai külön-külön, vagy akár kombinálva, egyszerre is csúsztathatók. A tolózsalugáter motoros működéssel is szerelhető, mely távirányítóval vezérelhető. Az oldalra nyíló zsalugáterek esetében a kézi reteszelés vagy a kurblis működtetés közül lehet választani. Az utóbbi lehetőséget biztosít arra, hogy a nyílászáró nyitása nélkül is működtethető legyen az árnyékoló.

ROBOSZTUS ÉS TARTÓS:

A Wo&Wo zsalugáterek tartós, extrudált alumíniumból készülnek. A porszórt bevonat tovább növeli a zsalugáterek minőségét és megkíméli tulajdonosát a felületek folytonos újrafestésétől, hogy évekig gyönyörködhessen árnyékolójában.

BIZTONSÁG:

A zsalugáterek nem csak masszívak és strapabírók, de jelentős védelmet nyújtanak a betörések ellen is. Többféle zárási mechanizmust (standard pattintható zár, pántos zár) kínálunk hozzájuk, így mindenki kiválaszthatja a számára ideálisat.

HASZNÁLATRA KÉSZ RENDSZER:

Minden zsalugáterünket felszerelésre előkészítve értékesítünk, beleértve a szerelőkeretet és vasalatokat is, ezáltal is segítve ügyfeleinket, hogy vásárlás után már egy használatra kész rendszert kapjanak.

IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM ÉS ZAJCSÖKKENTÉS:

A zsalugáterek jelentősen tompítják a kívülről érkező hangokat, és szinte minden időjárási körülmények közt masszív védelmet nyújtanak a nyílászáróknak, ezzel meghosszabbítva azok élettartamát.

SZÚNYOGHÁLÓ:

Zsalugátereinkhez többféle szúnyogháló, rolós, nyíló keretes vagy toló keretes verzió is kérhető. Tartsa távol a nemkívánatos vendégeket, kérje Ön is hasznos kiegészítőnket!

Színek, designok


Színek, designok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus.

Válasszon személyre szabott megoldást!


TÖBBSZÁRNYÚ ZSALUGÁTER:


Nagyobb üvegfelületek vagy szűkös nyitási lehetőségek? Nem probléma! A Wo&Wo összecsukható, többszárnyú zsalugátereivel ez mind megoldható. Sőt mi több, használatukkal rengeteg helyet lehet megtakarítani.

KOMBINÁLHATÓ DIZÁJNELEMEK:


Nálunk mindegy, hogy fix vagy mozgatható lammellás, egybe táblás vagy osztott a zsalugáter szárnya, bármilyen variációban kérhetőek, kívülre-belülre, egyik és/vagy másik oldalra. Kombinálja kedvére a designelemeket és találja meg az igazit!

SPECIÁLIS FORMÁK:


Alumínium zsalugátereink elérhetőek félkör, illetve egyéb alakos, íves formában is. Ilyen esetekben a szárnyak felső része külön, teljesen sík kivitelben kerülnek legyártásra és egy lemeztoldattal csatlakoznak a szárny alsó, lamellás részéhez.

SZÍNEK:


Széles választékban elérhető standard színskálánkkal remekül kiemelhetőek a homlokzati nyílászárók. A zsalugáterek opcionálisan kérhetőek extra tartós, fokozottan időjárás-ellenálló színekben is, hogy minél tovább megőrizzék fényességük.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


FL-S


Lorem ipsum

FL-M


Lorem ipsum

FL-MIS


Lorem ipsum

FL-OM


Lorem ipsum