getThemePath() ?>

Termékeink

GU emelő-toló vasalatok


A GU emelő-toló vasalatait nagy kezelési kényelem, biztos betörésgátlás, változó helyiségszellőztetés és egyszerű szerelés jellemzi. A vasalatok fából vagy műanyagból készült ablakokhoz és teraszajtókhoz ugyanúgy használhatók, mint a fémből készültekhez. Emellett a GU emelő-toló vasalatok különleges megoldást jelentenek a résszellőztetéshez. A GU emelő-toló rendszermegoldása már most kielégíti a szigorú EnEV energiatakarékossági követelményeket.

Roto emelő-toló vasalatok


Fa- és műanyagprofilokhoz, nagy felületű homlokzati tolóajtóknál alkalmazható az innovatív Roto Patio Life emelő-toló vasalatrendszer. Könnyű használhatósága annak köszönhető, hogy a toló vasalat megtakarítja az ajtó emelését. A Roto ezzel a vasalattal elébe megy az aktuális trendeknek, amelyek egyre magasabb belső terek létrehozására törekednek, egyben még nagy szárnytömegek esetén is teljesíti az aktuális előírásokat az energiatakarékosságra és a zajvédelemre vonatkozóan. Ez a kifinomult technológia megfelel az emelő-toló vasalatokra vonatkozó DIN EN 13126-16 szabvány minden előírásának.

Bezárás

Roto toló-bukó vasalatok


A Roto bukó-toló vasalat 160 kg szárnytömegig teszi lehetővé nagy méretű fa, műanyag és alumínium ablakok, valamint ajtók gyártását. A vasalat alkalmazási tartománya megfelel napjaink építészeti trendjének, amely egyre nagyobb üvegfelületek létrehozására törekszik, valamint még nagy szárnytömegek esetén is teljesíti az aktuális előírásokat az energiatakarékosságra és a zajvédelemre vonatkozóan. A bukó-toló ablakok és -ajtók helytakarékosan nyithatók, mivel nincs a térbe belógó szárny, így a belső terek optimális kihasználását teszik lehetővé.

GU harmonika vasalatok


A Gretsch-Unitas tolóajtószárny-veretek számos előnyös tulajdonságot kombinálnak egymással. A megengedett nagyobb szárnysúly kevesebb egyedi elemet jelent és maximális nyílásszélességet garantál. A nagyobb üvegfelületek miatt még több természetes fény jut a helyiségbe, így válik különlegessé a lakókörnyezet. Alul a műanyag borítású, golyóscsapágyazott görgőkkel ellátott futókocsi, míg felül a vezetőgörgők vezetik precízen és halkan a szárnyakat a futósínben. Ezáltal a nagy és nehéz tolóajtó szárnyakat biztonságosan és könnyen mozgatja.

Bezárás

Roto harmonika vasalatok


Az alumínium profilokhoz alkalmazható prémium kategóriás Roto vasalat lehetővé teszi a nagy méretű harmonika teraszajtók szárnyanként maximális 80 kg tömeggel való gyártását. A szárnyak helytakarékosan oldalra tolhatók, ezzel maximálisan 6 m nyílásszélesség érhető el. A Roto harmonika teraszajtók elegáns és – szükség esetén – akadálymentes átjárást biztosítanak a teraszra, a télikertbe, a konferencia- vagy a tárgyalótermekbe, emellett tökéletes térelválasztó funkciót is betölthetnek.

Bezárás

GU toló-bukó vasalat


A párhuzamos toló-bukó vasalatok a standard ablakprofilokból készülő teraszelemeknél új dimenziókat nyithatnak. Az innovatív futókocsis megoldás precíz működésével hatékonyan biztosítja a tartós használatot nagy súlyok esetén is. A bukóállásban végzett szellőztetés közben az ollók még viharban is biztosan tartják nyitva a szárnyat. A nagy és súlyos elemekhez készülő vasalatokat kényszerműködtetéssel látták el, ami a szárnyakat csukáskor teljes szélességben behúzzák, nyitáskor pedig kitolják. A GU párhuzamos toló-bukó elemei könnyű járásukkal és komfortjukkal győzik meg a vásárlót: egyetlen kezelőfogantyú vezérli az összes funkciót.

Letölthető dokumentumok:

GU_Tolo-buko_prospektus_11-2011.pdf
Bezárás