getThemePath() ?>

Termékeink

Soudal Purhabok


A Soudal Purhabok professzionális segítséget nyújtanak Önnek a nyílászárók beépítéséhez és megfelelő tömítéséhez. A sokrétű felhasználási területre kifejlesztett, mindent igényt lefedő termékválasztékból Ön is megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Kifejezetten ajánljuk a Genius Gun adapterrel felszerelt púrhabot, mely egykezes használatának és visszazárhatóságának köszönhetően nem csak időt, de pénzt is megtakarít Önnek.

Ragasztó habok


A beépítési munkálatokhoz válasszon Soudal ragasztóhabot, mely alkalmas a nyílászárók alapszigetelésének rögzítéséhez, illetve falburkolati és padlóburkolati parafa ragasztásához is. Zárólécek, fal és padló szigetelőhabok ragasztásához ragasztásához ajánljuk a Soudal polisztirolragasztót.

Szilikonok


A szilikonok rugalmas és vízálló ragasztó-tömítőanyagok, melyek kiválóan tapadnak a legtöbb építőipari felülethez. Nélkülözhetetlenek a felületek végső kialakításához, lezárásához, magas mechanikus és vegyi ellenálló készséggel, UV- és hőállósággal járulnak hozzá a végeredmény tartósságához. Kínálatunkban a nyílászárókhoz szükséges kellékanyag széles spektruma megtalálható, így Ön ezeket a termékeket is megtalálhatja nálunk.

Ragasztó – tömítők


Kínálatunkban ragasztók és tömítők széles választéka várja, hogy az Önnek legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Ha kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, örömmel segítünk a legalkalmasabb, a célnak legjobban megfelelő termék kiválasztásában!

 

Illbruck Purhabok


A poliuretán hab különösen alkalmas ajtó és ablakkeretek csatlakozó hézagainak kitöltésére, valamint szigeteléshez és tömítéshez. Kiválóan tapad különböző felületre, például betonra, falazatra, kőre, vakolatra, fára, rostcementre, fémre, számos műanyagra.