getThemePath() ?>

Termékeink

KÜLTÉRI TEXTIL ÁRNYÉKOLÓK

Mindig a legjobb klímát otthonra

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam. Sed metus nibh, pellentesque eget nisl at, eleifend fringilla massa. Fusce elementum tempus neque, sit amet interdum magna facilisis nec. Vestibulum libero magna, ullamcorper eget erat non, tempus varius tellus. Cras sagittis, ipsum ullamcorper lobortis eleifend, ante sapien interdum augue, eu cursus quam tellus sit amet ante. Nullam hendrerit a leo non egestas.

TÍPUSOK


NORMÁL MEGVEZETÉSŰ TEXTILÁRNYÉKOLÓK:

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam.

ZIP-ES MEGVEZETÉSŰ TEXTILÁRNYÉKOLÓK:

Aliquam vulputate, turpis vitae pellentesque mollis, est mauris volutpat arcu, a vehicula urna ex ut orci. Donec tempor, felis ut faucibus tincidunt, lectus augue dignissim dolor, at ornare ex nisl ut quam.

Előnyök


  • sodronyos vagy vezetősínes megvezetés
  • számos tokdesign (téglatest, félkör, vakolható boboz)
  • Lightview led rendszer
  • zip-es megvezetés
  • színek és designok széles választéka
  • szél-, fény- és esőérzékelő
  • számos működtetési lehetőség (kurblis, vezetékes motoros, rádió vezérlésű, napelemes motor)
  • Okos Otthon kompatibilitás és távirányítás

Színek, designok


Színek, designok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus.

Textilek


SATINE 5500

Kiváló hőszigetelés jellemzi, a napfény melegének 90%-át megszűri. A satiné szövés tükröződés elleni védelmet nyújt és biztosítja az optimális napsugárzás terhelést. Áttetszőségének köszönhetően nem rontja a kilátást és remekül ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

LUMERA SOLIDS

Ezt a prémium textilt a különösen élénk színek jellemzik, melyek fényessége rendkívül hosszú ideig kitart. Ez az anyag nagyon sima és tömör textúrájának köszönhető, mely megnehezíti a kosz megtapadását (öntisztító hatás). A lumera solids textil emellett rendkívül víztaszító is, így nagy csapadéknak kitéve is sokáig megőrzi minőségét!

ACRYLIC SOLIDS

A speciálisan kezelt akril textilek kiválóan ellenállnak a szennyeződéseknek és a napfénynek, UV védő faktoruk 40-80 között mozog. Erőteljes színek széles skálájában kaphatóak, melyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot.

TWILIGHT

A Twilight anyagok poliészter szálakból készülnek. Az alumínium ötvözetű anyagstruktúra optimális védelmet nyújt a fény és a nap közvetlen sugárzása ellen, valamint biztosítja a könnyű szerkezeti összsúlyt is. A Twilight textilek minden textil árnyékolónak előkelő, modern megjelenést biztosítanak.

SOLTIS 92

A Soltis 92 egy igazi hőpajzs. A mikroventillációnak köszönhetően szabályozza a nap fűtő hatását és limitálja az üvegház effektust. A páratlan termikus teljesítmény csökkenti a légkondicionálás szükségességét az épületekben, és pozitív hatása van a ház teljes energia szükségletére. Ezenkívül a Soltis 92 egyedülálló áttetszőséget biztosít, tükröződés nélkül.

TEXGARD

A speciális textilkezelésnek köszönhetően ez az anyag felettébb hasznos tulajdonságokkal bír. Ezek közé tartozik a nehéz szennyezhetőség, magas vízállóság, és a csökkentett felületi feszültség. Ha a könnyű tisztíthatóság kiemelt szempont a Texgard textilek verhetetlenek.

Válasszon személyre szabott megoldást!


TÖBBFÉLE REDŐNYTOK


Válasszon a szögletes, modern redőnytok, az egyedi megjelenést kölcsönző lekerekített tok vagy a vakolható, láthatatlan tokozat közül!

SZÉLES SZÍN- ÉS ANYAGVÁLASZTÉK


Több mint 200 RAL keretszín és több mint 350 anyag közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő kombinációt.

LED VILÁGÍTÁS


Több fényt szeretne a teraszra? A textil árnyékolókhoz opcionálisan Lightview világítási rendszer beépítése kérhető, mellyel könnyedén, egy gombnyomással szabályozható a fény erőssége.

OKOS VEZÉRLÉS


Maximalizálja a textil árnyékolók nyújtotta kényelmet! Kérje termékeinket okos vezérléssel! A WO&WO termékek szabadon integrálhatóak számos Okos Otthon rendszerbe.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


NOVOLINE

ZIPLINE

ZIPLINE R120

ZIPLINE E120

ZIPLINE


Lorem ipsum

NOVOLINE


Lorem ipsum

MARKISOLETTE


Lorem ipsum

OPENLINE


Lorem ipsum