getThemePath() ?>

Rólunk

Változatos, építőipari szolgáltatások széles termékpalettával


Cégünk 2006-ban nyitotta meg bonyhádi telephelyét, szakmai tapasztalatunk pedig több mint 20 éves múltra tekint vissza! Tevékenységi körünk a különböző funkciójú nyílászáróktól, az épületvasalatokon és árnyékolástechnikákon át, az innovatív szigetelőanyagokig számos építőipari terület kiszolgálását magába foglalja. Mindemellett az ajtó-, illetve ablakgyártás és a beépítésük során felmerülő alap-, és kellékanyagok nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Rendkívül széles termékpalettánkon gyakorlatilag minden megtalálható, amire munkája során szüksége lehet egy tervezőnek, kivitelezőnek, belsőépítésznek vagy ablakgyártónak. Szoros gyártói kapcsolataink és nagy raktárkészletünk révén a kívánt termék a lehető leggyorsabban átvehető és beépíthető állapotba kerül. Számos termék kizárólagos forgalmazójaként pedig a folyamatos és azonnali anyagellátottság is biztosított.

lakossag_szolgaltatasok

Megbízható, hosszútávon együttműködő partner


Tartson mindent egy kézben és bízza nyugodt szívvel a Hergroupra a munka nehezét! Professzionális szolgáltatásainkkal, széles termékpalettánkkal a hátunk mögött biztosak vagyunk abban, hogy a közös munka rövid időn belül meghozza a gyümölcsét és ügyfelei elégedettek lesznek. Szakképzett és segítőkész kollégáink állnak rendelkezésére!

Albatros Slide InForma_vagott.jpg

Legyen Ön is viszonteladó partnerünk!

Fejlődjünk együtt!

Cégünk több, mint 20 éves tapasztalatával, rendkívül színes termékpalettájával és széles viszonteladói körével a tökéletességre törekvő tervezők, kivitelezők, belsőépítészek és ablakgyártók megbízható partnere. Csatlakozzon Ön is!

Érdekel
Group 18423.png
Group 18424.png
20eves-tapasztalat.png.png
20eves-tapasztalat.png (1).png