getThemePath() ?>

Termékeink

HOPPE® ablak kilincsek


Az otthon és a család biztonsága mindennél fontosabb, ezért ablakaihoz zárható és gombos kilincseket is rendelhet. A HOPPE® ablakkilincsek nagyobb ráfordítás nélkül felszerelhetők (és leszerelhetők), mert a standard alkalmazási területre burkolólappal vagy elfordítható, rugósan megfogott takarósapkával vannak felszerelve. Ráadásul az összes HOPPE® ablakkilincsre 10 év működési garanciát biztosítunk, mely kiterjed az ablakkilincsek esetében a különleges funkciókra is, mint pl. zárható, önálló reteszelés, Secustik® funkció. A Secustik® ablakkilincsekbe épített szabadalmaztatott reteszelő mechanika megakadályozza, hogy illetéktelenek kívülről elmozdíthassák az ablakszerelvényt. A jellegzetes, jól hallható kattanás jelzi a beépített biztonsági funkció működését. A HOPPE® az alumínium, fa és műanyag ablakokhoz számtalan profilrendszert gyár, ezek között is olyanokat, amelyek energiamegtakarító, biztonsági szempontú vagy design-igényű követelményeket teljesítenek. A különböző rendszerek pedig megfelelően illeszkedő hosszúságú, négyszögletes stifteket igényelnek. A szabadalmaztatott eljárású Secustik® kilincs négyszögletes stift hossza fokozatmentesen illeszkedik az adott mélységű ablakprofilhoz. A változtatható hosszúságú, négyszögletes stiftet használják például a New York és a Toulon modellekben.

Bezárás

HOPPE® bejárati ajtókilincsek, ajtó fogantyúk


A megfelelő bejárati ajtókilincs kiválasztása nagy körültekintést igényel, ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy biztonsági kilincset vásároljon. Speciális, egy- vagy többpontos biztonsági zárral szerelt bejárati ajtókhoz érdemes ennek megfelelő cilinderlyukas (PZ) kilincset keresni.  Növelhető a biztonság gombos kilincsgarnitúra felszerelésével: ha kívül nem kilincs van, hanem egy fix gomb, akkor az ajtó csak kulccsal lesz nyitható kívülről. A legmagasabb szintű védelmet nyújtja a zárbetét előtt található cilindervédő betét, mely az egyik leggyakoribb bejutási módot, a zárbetét megfúrását akadályozza meg. A látható biztonsági felszerelések egyike a HOPPE® biztonsági ajtókilincs. Megvédi a bejárati ajtó zárját és cilinderbetétjét a közvetlen mechanikai támadás ellen, és megnehezíti a cilinderbetét eltörését. Mivel a csavarok rejtve vannak, a címet kívülről nem lehet leszerelni, és a cilinderbetét védve marad. A zárnyílás fedél további védelmet biztosít a cilinderbetét számára, így az nem törhető el, illetve nem húzható ki. A HOPPE® nemcsak számtalan tetszetős megoldást kínál házunk reprezentatív bejárati ajtaja számára, de az egyedi szerelvények tetszés szerint alumíniumból, rozsdamentes acélból, műanyagból vagy sárgarézből is készülhetnek.

Bezárás

HOPPE® teraszajtó kilincsek


A családi házakba történő betöréseknek körülbelül kétharmada ablakon vagy erkélyajtón keresztül történik. Tegyen meg mindent otthona védelméért és válassza a HOPPE® speciálisan erkélyajtókhoz, vagy üveges teraszajtókhoz kifejlesztett vasalatmegoldásait. A HOPPE® toló- és bukóajtó kilincsei, valamint emelő-toló garnitúrái a balkonajtók tökéletes kiegészítői. A HOPPE® tolóajtókhoz készült termékcsaládja a szereléstechnika továbbfejlesztése révén egyszerűbben és könnyebben szerelhető. Például, az innovatív teleszkópos tengely jóvoltából nincs szükség rögzítőcsavarra. Emellett ez az új technológia az ajtóvastagságok széles tartományához használható. Ezzel a rögzítéstechnikával és a fúratok elkerülésével az esztétikai látvány javul. Válassza a duranorm®, duravert® valamint a duraplus® csoport termékeit az értékálló és biztonságos megoldásokért.

Bezárás

HOPPE® beltéri ajtó kilincsek


A beltéri ajtók egyik fontos része a kilincs. A kilincsek biztosítják ugyanis a nyílászáró szerkezetek tökéletes nyitását és csukását, ugyanakkor egy szép kilincs az ajtók esztétikus kiegészítője is. Törekedjünk arra, hogy stílusban a beltéri ajtó, valamint otthonunk enteriőrjéhez passzoló kilincset válasszunk. A kiváló, német minőségű HOPPE® kilincsekkel évekre szavatolhatja beltéri ajtói tökéletes mozgatását, ugyanis minden egyes termék egy gondosan megformált, a legjobb technikai tudás szerint kivitelezett alkotás, mely az esztétikum, a funkció és a biztonság hármasának igyekszik megfelelni. A kimagasló ár-érték arányú HOPPE® kilincsgarnitúrái funkciók, formák, színek és anyagok széles tárházát kínálják, ezért Ön is biztosan megtalálja az otthonához legjobban passzoló darabot.

Bezárás