getThemePath() ?>

Termékeink

ROTO NT bukó-nyíló vasalat


A kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalat minden ablakformához alkalmazható, legyen fából vagy műanyagból, illetve 16 mm-es vasalatnúttal rendelkező alumíniumból. A Roto NT moduláris rendszerének köszönhetően az összes alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz és szinte tetszés szerint kombinálhatók, ez pedig lehetővé teszi a vevői igényeknek megfelelő vasalat összeállítását. Minden ablaktípust relatív kevés számú alkatrésszel ki lehet szolgálni és kívánság esetén szinte minden egyedi kérés teljesíthető.

GU Uni Jet vasalat


Az UNI-JET zárás vezérlés a legapróbb részletekig átgondolt, intelligens rendszert alkotó műszaki megoldásokat foglalja magában. A zárás vezérlés minden alkotóeleme pontosan illeszkedik egymáshoz, ennek köszönhetően egyszerűsödik a gyártás, a beépítés és a kezelés. A zárás vezérléssel a GU csoport egy univerzálisan alkalmazható vasalatrendszert kínál minden ablakformához, és az összes 16 mm nútmélységű műanyag, fa, valamint alumínium ablakhoz, a bukó-nyíló ablakoktól kezdve a billenő és forgó ablakokon keresztül a toló-bukó és harmonika ajtókig. A kiegészítő elemekkel további különleges formákat - félköríves, íves és csúcsíves - lehet megvalósítani.

Vízvetők


ALURON vízvetőink széles választékban állnak vevőink rendelkezésére. A kezeletlen felületű termékeken kívül eloxált (olív, sötétbarna, arany, ezüst) és porszórt (fehér, barna) alaptípusok is kaphatók; valamint igény szerint thermobetétes változatokban is készülnek.

Szárnytakaró profilok


ALURON szárnytakaróink csavarozható és patentos típusokban állnak rendelkezésre, valamint lekerekített, hosszított és retro változatokban kaphatóak, hogy Ön is megtalálja az otthonához és ízlésvilágához leginkább illő profilt. Nagy előnyük, hogy szinte az összes hazai fa nyílászáró-rendszerhez illeszkednek.